Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
De weg naar Brandon Creek
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 4 3 1 2 0 1 0

De weg naar Brandon Creek

6

Gelezen 8 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 20 Favoriet 0 Recensies 3
Literatuur & Romans Newsroom 2   Topics 0

Eva geeft haar zoon de sleutel van het kastje, waarin ze het verhaal van haar leven bewaart. Hij vindt een stapel schriften. De eerste woorden zijn: 'Het wordt tijd dat ik mijn leven voor je op papier zet, voor een beter begrip van de waarheid. Of je er iets mee doet moet je zelf weten. Je kreeg je naam van mij, maar je vader noemde je anders. Dat zegt iets over ons huwelijk.' Eva vertelt over haar vreugdeloze jeugd na de vroege dood van haar moeder. Op zoek naar waarheid en een onbereikbare liefde volgt ze het spoor van de legende van Brandaan en reist naar Ierland. Het brengt haar leven in gevaar, ze keert ontgoocheld terug. De demonen uit het verleden blijven haar achtervolgen. De weg naar Brandon Creek is een roman over liefde, trouw, verraad en moederschap.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
235
Uitgeverij
Paris Books
Eerste editie
01 juni 2018
Laatste editie
04 juni 2018
ISBN
9789492883261 , 9789492883582


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De weg naar Brandon Creek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.