Advertentie

De weg van het water

91

Gelezen 97 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 74 Favoriet 3 Recensies 47
Thrillers & Spanning Artikelen 3 Lijsten 1 Spots 2   Topics 0

De gescheiden veertiger Floor Postma is bewindvoerder van haar jongere zus Bente, een voormalig fotomodel, die met korsakov in een verpleeghuis is opgenomen.  Op een dag ontvangt Floor een dagvaarding waarin haar zusje wordt gesommeerd twee ton te betalen aan een onbekende, die zich beroept op een schuldbekentenis. Als blijkt dat haar zus slachtoffer is van een oplichter, moet de flegmatieke Floor, aangespoord door haar dochter, in actie komen. Nadat ze de rechtszaak heeft gewonnen, kan ze weer opgelucht ademhalen. Maar dan wordt Bente uit het verpleeghuis ontvoerd. Floor moet tot het uiterste gaan om haar zus te redden, én de geheimen uit haar verleden te ontrafelen. 

+


Genre
Thrillers & Spanning
Literaire thriller
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
30 november 2015
Laatste editie
13 januari 2016
ISBN
9789402304138 , 9789022574294 , 9789022575826


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (47)

Keuze van de redactie
Kees van Duyn Hebban Recensent

Mager, maar met een waardig slotakkoord

door: Kees van Duyn 25 reacties

Drie boeken heeft Trudi Rijks, gedragswetenschapper in het onderwijs, inmiddels op haar naam staan. Daarmee is ze geen veelschrijver. In 2000 verscheen haar eerste roman, Doos van Pandora, en vijf jaar later haar tweede, Zeetijding. Haar eerste thriller, De weg van het water, is zojuist verschenen....

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De weg van het water

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken