De zevende zuster
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 5 2 1 1 1

De zevende zuster

7

Gelezen 8 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 7 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0
DE ZEVENDE ZUSTER is een verhaal over verloren idealen en de valkuilen van
liefde, geloof en seks. Als kind van de jaren zestig en zeventig droomt Eva van een betere wereld, met meer vrijheid en minder materialisme. Ze stapt uit 'het systeem' en verwerpt als lid van een sekte alle traditionele waarden op het gebied van werk, huwelijk en het gezin. Als ze ontdekt dat ze een leugen leeft, verlaat ze de sekte, maar ze kan niet meer aarden in de gewone maatschappij.

Generatiegenoot Simon ontfermt zich over haar. Hij mikte ooit ook op een leven buiten 'het systeem', als bohemien en kunstenaar, maar hij is geƫindigd als brave huisvader met een onbevredigende kantoorbaan en dito huwelijk. Kan hij Eva redden? Kan hij zichzelf redden?

IGOR ZNIDARSIC (1957) begon na de middelbare school te schrijven, zowel fictie als non-fictie. De non-fictie werd al snel gepubliceerd in tijdschriften als Panorama, HP/De Tijd, Playboy, De Groene Amsterdammer, NRC Handels blad, Cosmopolitan en Aktueel.

Hij werkte daarna voor verschillende (vak)-bladen als journalist, redacteur, eindredacteur en hoofdredacteur. Ook bleef hij fictie schrijven, wat in 2011 resulteerde in zijn debuutroman 'Diepgevroren makrelen', in 2014 gevolgd door De zevende zuster. 'Diepgevroren makrelen' kreeg onder meer de volgende recensies:
'Prachtige ontwikkelingsroman. Puur genieten, een boek dat energie geeft' (Leestafel.nl)
'Een heel goed boek dat zich moeilijk weg laat leggen' (De Haarlemmer)
'Een meeslepende debuutroman' (Days Magazine)
+


Genre
Thrillers & Spanning , Literatuur & Romans
Pockets spanning
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
PMA
Eerste editie
16 september 2014
Laatste editie
16 september 2014
ISBN
9789078840589 , 9789078840619


Boekinformatie wijzigenReacties op: De zevende zuster

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken