De blindganger
  Luister een fragment

STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 12 4 45 3 44 2 9 1 2
VN:

De blindganger

112

Gelezen 129 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 95 Favoriet 1 Recensies 14
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Newsroom 1 Lijsten 3 Spots 1   Topics 0

IJzingwekkende noir-thriller voor de lezers van Stieg Larsson en Jo Nesbø

Op een dag verdwijnt Lodewijk de Graaf, CEO van De Graaf & De Jong Advocaten, spoorloos. Omdat er zeer sterke aanwijzingen zijn voor een misdaad, belandt de aak op het bureau van rechercheur Bianca Uithuizen van politie Oost-Nederland.

Een slepend zakelijk conflict en de riante erfenis passeren als mogelijke motieven de revue, maar verdwijnen bij gebrek aan concrete aanwijzingen al snel in de prullenmand. Ondanks intensief onderzoek blijft de vermissing een raadsel. Bianca ziet zich genoodzaakt het dossier bij gebrek aan aanknopingspunten te sluiten.

Net als ze de zaak begint te vergeten, wordt in een bos op de Veluwe vastgoedhandelaar Onno van Schijndel gevonden. Hij is levend gespietst aan een paal waarop hij tergend langzaam een onmenselijke dood is gestorven. Bianca en haar collega Joris van der Zand doen er alles aan om het raadsel tot op de bodem uit te zoeken, maar ook deze zaak lijkt onoplosbaar totdat tijdens de sloop van een oude boerderij onder vloer in een soort grafkelder het bijna vergane lijk van Lodewijk de Graaf wordt aangetroffen. Hij blijkt enkele maanden daarvoor levend te zijn begraven...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Bianca van Dijk (1)
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Eerste editie
15 maart 2017
Laatste editie
15 maart 2017
ISBN
9789045212517 , 9789045212616 , 9789045213880
Boekinformatie wijzigen


Recensies (14)

Keuze van de redactie

Rechtlijnig en onopgesmukt

door: Gerry Hameetman

Wat aanvankelijk een ‘onschuldige’ verdwijning van een weggelopen echtgenoot lijkt, blijkt een heel wat serieuzere aangelegenheid te zijn in De blindganger. De Nederlandse journalist Igor Znidarsic zet in zijn gedegen thrillerdebuut de betrokken politierechercheurs -rechercheur Bianca van Dijk en...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De blindganger

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.