Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

De zussen van Fjällbacka

De prachtige roman De zussen van Fjällbacka, het eerste deel in de gelijknamige bestsellerserie van Åsa Hellberg, speelt zich af in de Zweedse kunstplaats Fjällbacka aan het begin van de twintigste eeuw. We ontmoeten de enigszins verlegen en bedachtzame Anna, die gelukkig kan leunen op haar vastberaden en onbevreesde oudere zus Cornelia. Beiden werken als verpleegkundige, een nieuw beroep dat vrijheid en onafhankelijkheid creëert voor vrouwen.


We volgen de zussen terwijl ze navigeren tussen hun carrière, verboden liefde en onverwachte vriendschap. In hun nieuwe leven lijken de mogelijkheden oneindig, en voelt het alsof al hun dromen zullen uitkomen. Maar het lot beslist anders: wanneer een pijnlijk familiegeheim aan het licht komt, wordt de relatie tussen de zussen op de proef gesteld…


Voor de kleurrijke, historische serie De zussen van Fjällbacka dook Åsa Hellberg, bekend van o.a. de succesvolle Hotel Flanagans-reeks, in haar eigen familiegeschiedenis, vol eigenzinnige, dappere en grappige vrouwen. Voor de lezers van Lucinda Riley en Karen Swan.


‘Een heerlijke portie romantiek!’ ‒ Goodreads


‘Zeker een aanrader voor lezers die ook van de Zeven zussen-serie hebben genoten.’ ‒ Hebban

Toon details

Recensies (2)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is De zussen van Fjällbacka het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!

Reageren op De zussen van Fjällbacka

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.