Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Denk aan iets leuks

Dit boek is een uitnodiging om neerslachtigheid of een (beginnende) depressie met eerlijkheid en mededogen onder ogen te zien en je zo te helpen sneller te herstellen en je vrijheid, gezondheid en geluk te hervinden

Misschien heb je vandaag gehuild. Of ben je soms zo uitgeput dat de kleinste taken overweldigend voelen. Misschien lig je regelmatig in bed en kun je jezelf er niet toe zetten op te staan en een nieuwe dag onder ogen te zien. Of misschien ben je daar nog niet, maar voel je je langzaam wegzakken en weet je niet wat je kunt doen om boven te blijven.

Een kwart van de Nederlanders krijgt in het leven te maken met een depressie. Langdurige stress en neerslachtigheid trekken een zware wissel op je mentale gezondheid en levensgeluk. Hoe vaker mensen zeggen dat je ‘een dipje’ hebt en ‘gewoon iets leuks moet gaat doen’, hoe onbegrepener je je voelt.

Toon details

Schrijf een recensie

Is Denk aan iets leuks het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Denk aan iets leuks

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.