Dodelijk verlangen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 33 4 43 3 40 2 4 1 3
VN:

Dodelijk verlangen

123

Gelezen 147 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 54 Favoriet 11 Recensies 5
Thrillers & Spanning   Topics 0

Ieder mens krijgt in zijn leven maar een paar mooie kansen. Als je ze niet grijpt, zit je, voor je het weet, te lamenteren over hoe het leven had kúnnen zijn.' Ze staarde naar haar handen voor zich op de tafel. 'Maar je verwacht natuurlijk niet dat het ooit zover komt.' 'Dat gevoel overvalt wel meer vrouwen met sleet op hun relatie en kinderen die pubers worden.' 'Dat weet ik niet!' zei ze scherp. Gwen Brijs zweeg. Ze kon zichzelf wel slaan. 'Daarbij, ik besefte al langer dat ik altijd voor een ander had geleefd, en ik vroeg me af: is er dan echt geen beter leven voor mij weggelegd?' Ze keek Gwen Brijs aan: 'Ik snakte ernaar om mijn leven opnieuw te beginnen.' 'Tijd kun je niet inruilen, ook al heb je 'm niet gebruikt.' 'Toch had ik een dodelijk verlangen naar meer.' 'Een dódelijk verlangen?' 'Ja.' Ze onderdrukte een bitter lachje. 'Ja. Raar dat ik dat zo zeg, hè? Maar vroeger was het ook gewoon eenvoudiger. De zielen van moordenaars zouden eeuwig krijsen in de hel. Daar kon je mee leven. In afwachting stak je hen hier in de gevangenis, of je gaf hun een sneller ticket naar de hel door ze op te knopen.' 'En nu kunnen we hen niet eens achter de tralies houden. Bedoel je dat?'

Als het noodlot toeslaat, blijft Ruth achter met een immens schuldgevoel en de pijn dat ze toch verder moet met haar leven. Ze zoekt een opening naar een nieuw leven, maar vooraf moet ze nog een rekening vereffenen.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
371
Uitgeverij
Manteau thriller
Eerste editie
09 juni 2010
Laatste editie
12 mei 2011
ISBN
9789022323908 , 9789022326497 , 9789460411410
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (5)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Dodelijk verlangen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken