Advertentie
Piratennest

Donkere getallen 5 - Piratennest

2
Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0

... Toen voelde ik het touw trekken en werd ik de diepte in gesleurd. Ik werd helemaal onder het schip doorgetrokken en schuurde tegen de ruwe kiel die bezaaid was met mosselschelpen en algen. Ik dacht dat mijn longen zouden barsten en net toen ik vreesde dat ik het niet zou halen werd ik boven water getrokken. Proestend hapte ik naar lucht terwijl ik werd opgehesen. Verbijsterd merkte ik dat het harnas weer hoog in de mast werd getrokken. Niet nog eens! Dat zou ik niet overleven! 7 juni 1692. Het leven in Port Royal, Jamaica, wordt letterlijk door elkaar geschud wanneer een enorme aardbeving, gevolgd door een tsunami de stad met de grond gelijk maakt. De helft van de havenstad verdwijnt voorgoed onder water, ook de synagoge waaronder een fabelachtige piratenschat verborgen ligt. Reden genoeg voor de directeur van het WITCH om Harry naar het verleden te sturen, op zoek naar de schat. Maar naar de Caraibische zee reizen in 1692 doe je niet voor je plezier: het wemelt er van de piraten!

Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
151
Uitgeverij
Abimo
Laatste editie
15 mei 2013
ISBN
9789059324800 , 9789462340152
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Vermakelijk avontuur!

door: annannette 1 like
Ken je die grap van die fanatieke lezer die er naar uit keek om op zaterdag bij haar ouders lekker dit boekje weg te lezen? Precies. Ze was totaal vergeten het boek mee te nemen. Zo niet handig! Maar, dat heb ik vandaag gelijk goedgemaakt, door het boek vandaag mee naar het werk te nemen en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook