Advertentie
Doorbreek je dwang

Doorbreek je dwang

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Elke dag dertig keer je handen wassen of drie keer schone kleren aantrekken, omdat je je anders vies voelt. Dit boek biedt ‘dwangers’ uitzicht op een toekomst zonder beperkende en vaak tijdrovende dwanghandelingen.
Dit zelfhulpboek is bestemd voor mensen die van hun dwangklachten af willen. Naast informatie over de stoornis, het ontstaan en voortbestaan ervan, en de rol van de omgeving, biedt het een stappenplan dat de lezers in negen weken doorlopen. Met zelftests krijgen lezers een duidelijk beeld van hun dwanghandelingen en dwanggedachten, en de angsten die eraan ten grondslag liggen. Ervaringsverhalen maken het boek concreet en herkenbaar.
De auteurs hebben vele cliënten behandeld die leven met dwang. Vriendelijk en zonder oordeel loodsen zij de lezers door het programma. De werkbladen en oefeningen zijn gratis te downloaden.
Deze geheel vernieuwde editie van Doorbreek je dwang kan iedereen zelfstandig gebruiken, maar ook met ondersteuning van een hulpverlener.

Manja de Neef is gedragstherapeut/psychotherapeut. Tevens is zij auteur van de bestseller Negatief zelfbeeld. Yvette van der Pas is klinisch psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Zij trad als deskundige op in de tv?programma’s Angst de baas en Fearfighters, en schreef het boek Rijangst.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
260
Uitgeverij
Boom
Laatste editie
30 april 2020
ISBN
9789024431472
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic