Advertentie

Droom, durf, donut

54

Rank 154 Gelezen 60 Aan het lezen 9 Wil ik lezen 101 Favoriet 2 Recensies 4
Literatuur & Romans Lijsten 1   Topics 0
In Droom, durf, donut van Vanessa Gerrits, het derde deel in de serie North Ness Inn, staat donutbakker Shaena in de spotlights.

In Droom, durf, donut werkt Shaena O’Daleigh in Schotland bij de lokale bakkerij, al kan ze daar eigenlijk haar ei niet kwijt. Het liefst maakt ze donuts, maar die zijn niet welkom in de wat ouderwetse lunchroom. Ondertussen stroomt Shaena over van de donutinspiratie: kleurig glazuur en smaaksensaties vullen haar gedachten. Als ze de kans krijgt om haar hoogsteigen donutwinkel te beginnen, laat ze die dan ook niet aan zich voorbijgaan. Ze zet alles op alles om de deuren van Drumnadonuts snel te kunnen openen!
Voor de liefde heeft ze niet écht tijd. Gelukkig geniet ze van haar casual pleziertjes met Owen. Tot ze plots tegen de Amerikaanse Brent aanloopt. De arrogante backpacker haalt haar het bloed onder de nagels vandaan! Misschien kan ze zich toch beter blijven focussen op haar donutshop...
+


Genre
Feelgood , Literatuur & Romans
Populaire fiction algemeen
Uitgeverij
Loft Books
Eerste editie
25 januari 2021
Laatste editie
25 januari 2021
ISBN
9789047205944


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie

Recensies (4)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Droom, durf, donut

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.