Advertentie

Verliefd, verloofd, verkleumd

1

Rank 419 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 43 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0

De kerstnovelle Verliefd, verloofd, verkleumd van Vanessa Gerrits is het warme en sprankelende vervolg op Leef, lach, loch.

Het is begin december en Esme is dolgelukkig: Rory komt naar de Lage Landen om de feestdagen met haar door te brengen – en om zijn schoonfamilie te ontmoeten. De plannen veranderen echter noodgedwongen als Rory zijn voet breekt en zijn vlucht mist, waarna de gehele familie Dries besluit naar Drumnadrochit af te reizen. De verwarming van de herberg mag dan soms uitvallen, bij een knisperend haardvuur weten ze er vast een knusse vakantie van te maken. Tenminste, als ze in de North Ness Inn niet voor een onverwachte uitdaging komen te staan…

Ondertussen heeft Shaena het druk met haar hoogsteigen donutzaak, maar ze is niet te beroerd om de manke Rory te helpen met de kerstversiering in de herberg. Bij het opsnorren van de slingers doet Shaena een flinke ontdekking. Zal ze het familiegeheim voor zichzelf kunnen houden?

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
07 december 2020
Laatste editie
07 december 2020
ISBN
9789047205760


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verliefd, verloofd, verkleumd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.