Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Verliefd, verloofd, verkleumd
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 52 4 143 3 101 2 11 1 0

Verliefd, verloofd, verkleumd

307

Gelezen 343 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 129 Favoriet 3 Recensies 10
Feelgood Lijsten 4 Spots 2   Topics 0

De kerstnovelle Verliefd, verloofd, verkleumd van Vanessa Gerrits is het warme en sprankelende vervolg op Leef, lach, loch.

Het is begin december en Esme is dolgelukkig: Rory komt naar de Lage Landen om de feestdagen met haar door te brengen – en om zijn schoonfamilie te ontmoeten. De plannen veranderen echter noodgedwongen als Rory zijn voet breekt en zijn vlucht mist, waarna de gehele familie Dries besluit naar Drumnadrochit af te reizen. De verwarming van de herberg mag dan soms uitvallen, bij een knisperend haardvuur weten ze er vast een knusse vakantie van te maken. Tenminste, als ze in de North Ness Inn niet voor een onverwachte uitdaging komen te staan…

Ondertussen heeft Shaena het druk met haar hoogsteigen donutzaak, maar ze is niet te beroerd om de manke Rory te helpen met de kerstversiering in de herberg. Bij het opsnorren van de slingers doet Shaena een flinke ontdekking. Zal ze het familiegeheim voor zichzelf kunnen houden?

+


Genre
Feelgood
Populaire fiction algemeen
Serie
North Ness Inn (2)
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
07 december 2020
Laatste editie
23 oktober 2020
ISBN
9789047205760


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Jeanet
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (10)

Keuze van de redactie
Eline H. Hebban Recensent

Waardige opvolger

door: Eline H. 1 like ebook

De Vlaamse Vanessa Gerrits (1989) debuteerde met Tweedehands vleugels, het eerste deel in een trilogie. Naast Young Adult schrijft Gerrits ook feelgoodromans. Verliefd, verloofd, verkleumd is het tweede deel in de 'North Ness Inn'-serie.

Om het geheugen van de lezer op te frissen is er een korte...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Verliefd, verloofd, verkleumd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.