Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dutch Cookbook

DUTCH COOKBOOK
The very best regional recipes

If you think that the Netherlands is the ultimate underdog when it comes to all things culinary, think again! From Limburg flan, Zeeland mussels and mustard soup from Groningen to Gouda cheese, seaweed and wild oysters, the Netherlands boasts an amazing range of regional delights and products, all of which have their own fascinating stories.

In this book, culinary journalist Laura de Grave jumps on her electric motorbike and takes you on a trip around the Netherlands. She visits the country's best fishermen, farmers and food producers and takes a peek behind the scenes in the kitchens of local chefs and bakers. Join Laura and discover the secrets of Dutch regional cuisine and try the recipes yourself at home!

About the makers
Laura de Grave (1987) is a culinary journalist and author of cookbooks. She studied Dutch Language & Culture and Journalism and New Media. As a freelance journalist she writes for various magazines and media, including Allerhande and bol.com.

Hans de Kort (1963) is a freelance photographer. In 2018 he won the Zilveren Camera in the category Art, Culture and Entertainment.

Includes 35 authentic recipes
Toon details

Schrijf een recensie

Is Dutch Cookbook het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Dutch Cookbook

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.