Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
550x778
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 3 4 3 3 0 2 0 1 0

Duurzaam tuinieren

6

Gelezen 6 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 8 Favoriet 2 Recensies 1
Artikelen 2 Newsroom 2   Topics 0

We worden dagelijks om de oren geslagen met cijfers over massale insectensterfte, het verdwijnen van vogelsoorten en de ergste horrorverhalen over het klimaat. Genoeg om flink gedeprimeerd van te raken. Maar wat als je op je eigen stukje grond of balkon het verschil kunt maken, zelfs als je geen groene vingers hebt?
Dit boek is bedoeld voor zowel ervaren tuiniers als mensen die net beginnen met tuinieren; voor mensen met een klein binnenplaatsje of balkon, en mensen die in het bezit zijn van jaloersmakende lappen grond. Door de heldere illustraties, de vele prachtige foto’s en de toegankelijke instructies is het niet zomaar een tuinboek, maar inspirerend leesvoer. Van een jaarronde bloei in je tuin en wat je doen (en vooral laten) kunt voor de natuur, tot je eigen snijbloemen en iets te eten kweken, je vindt alle praktische tips die je nodig hebt om een fantastische buitenruimte aan te leggen waar het al snel barstensvol leven is. Een duurzame tuin is een prachtige bestemming, een plek die je deelt met de natuur.

+


Genre
Natuur
Tuinieren
Flora algemeen
Aantal pagina’s
254
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
11 mei 2020
Laatste editie
11 mei 2020
ISBN
9789021420554 , 9789021420578


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Duurzaam tuinieren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken