Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Een date met de dood
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 6 3 3 2 0 1 0

Een date met de dood

9

Rank 338 Gelezen 9 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 47 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning Lijsten 1 Spots 1   Topics 0

Het eerste deel in Julia Chapmans Dales Detective-serie: Een date met de dood. Perfect voor fans van M.C. Beaton en De moordclub (op donderdag) van Richard Osman.
Maak kennis met twee speurneuzen uit een slaperig dorpje in Yorkshire, terwijl ze moorden onderzoeken en geheimen ontdekken. Samson O'Brien is ontslagen bij de politie en keert terug naar zijn geboorteplaats Bruncliffe in de Yorkshire Dales om het Dales Detective Agency op te zetten. De dorpelingen zijn echter niet zo gastvrij jegens een man die ze als een probleem beschouwen.
Delilah Metcalfe worstelt ondertussen om haar bedrijf, de Dales Dating Agency, overeind te houden en tegelijkertijd haar eigenzinnige Weimaraner-hond, Tolpuddle, onder controle te houden. Maar dan neemt Samsons eerste zaak – een vermeende zelfmoord – een onverwachte wending en leidt het spoor naar de deur van Delilahs agentschap.
Met een geliefde als verdachte beseffen de twee ruziemakende buren al snel dat ze moeten samenwerken om het mysterie van de datende slachtoffers op te lossen. Maar samenwerken is makkelijker gezegd dan gedaan…
‘De Dales Detective-serie geeft een boeiende draai aan het eenzame moordenaarmotief’ Publishers Weekly
‘Een boeiende verzameling personages en een slim bedachte puzzel maken van Chapmans debuut een van de beste.’
Kirkus Reviews

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Aantal pagina’s
360
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
23 februari 2023
Laatste editie
23 maart 2023
ISBN
9789021035864 , 9789021035871


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een date met de dood

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken