Advertentie
Een kerstbelofte

Een kerstbelofte

194
Gelezen 201 Aan het lezen 4 Wil ik lezen 171 Favoriet 10 Recensies 11
Feelgood Artikelen 1 Spots 6   Topics 0

Dit kortverhaal is afkomstig uit de bundel Winter in New York en in ebook verschenen in het kader van de Hebban Adventskalender 2018.

'Met dit verhaal wilde ik een mooi klassiek kerstverhaal schrijven over hoe sterk de christmas spirit kan zijn en hoe de kracht van liefde écht alles kan overwinnen.  

Janna is altijd dol geweest op de kerstperiode, maar dit jaar ziet ze er alleen maar tegen op, omdat het gemis van haar grote liefde Aaron te groot is om ook maar ergens van te kunnen genieten. Ze heeft alle hoop verloren en brengt eenzaam een bezoek aan de schaatsbaan waar ze Aaron jaren geleden ontmoette. En dan gebeurt er iets heel bijzonders...' Chantal van Gastel   

Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
7
Uitgeverij
The House of Books B.V.
Laatste editie
24 december 2018
ISBN
0
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Greet Braem
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 24 4 49 3 89 2 29 1 3

Artikelen over Een kerstbelofte

Hebban Adventskalender 2018 - Dag 24
24 december 2018 101 reacties
  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (11)

Hartverwarmend, helend en hoopvol

door: Linda 1 like
Mijn guilty pleasure: kerstverhalen! Zo ook deze, hartverwarmend, helend en hoopvol "Maar alleen als je het niet verwacht. En niet altijd in deze vorm. Soms ben ik een liedje dat je hoort. Een regenboog of een windvlaag in huis. Het knipperen van een licht. Een vogel op je raamkozijn."
ebook

kort kort-verhaal

door: alexandra-peeters-2 1 like
Echt wel een kort kort-verhaal maar O zo mooi en heerlijk cliché en dat mag best deze tijd van het jaar. Gewoon een paar minuutjes heerlijk lezen en genieten van dit mooi verhaaltje.

Mooi verhaal, maar is het net niet

door: Sabrina 1 like
Janna gaat op kerstavond naar de schaatsbaan om haar vriend Aaron te herdenken. Hier hebben ze elkaar 10 jaar geleden ontmoet. Ze hadden een mooie toekomst samen, totdat Aaron vorig jaar op kerstavond plotseling overlijdt. Een verhaal over verdriet, verlies en verwerking dat op zich alles bevat om...
ebook

Heerlijk kort liefdes kerstverhaal

door: Desirée 1 like
Het is kerstavond en Janna is bij de schaatsbaan. Daar komt ze traditiegetrouw iedere kerstavond met haar grote liefde Aaron. Maar vorig jaar op kerstavond gaat het gruwelijk mis. Dit jaar gebeurt er iets heel speciaals. Een heerlijk kort liefdes kerstverhaal van 7 pagina’s. Het verhaal is...
ebook

Lief kort verhaal

door: Alexandra Winters 1 like
Een lief kort verhaal, helemaal in de stijl van Chantal van Gastel. Een meisje alleen op de schaatsbaan op kerstavond, somber, stilletjes, in gedachten mijmerend over haar overleden grote liefde. Was het haar schuld? Heeft ze hem te veel gepushed om op tijd thuis te zijn?
ebook

Kort en krachtig

door: Chardonay 1 like
De titel zegt het al, het boek was maar heel dun. 7 pagina's, maar heel krachtig. Hoe beleef je, je eerste kerst zonder je geliefde. Hoe mooi kunnen die kleine dingen in het leven zijn.
ebook

Mooie kerst gedachte

door: Caterpillar 1 like
Een mooi kort verhaal die je aangrijpt als je er gevoelig voor bent. Ik zat met tranen de laatste pagina's te lezen en kon me heel goed inleven in hoe en wat er gebeurde. Zeker op kerstavond een mooi verhaal ook kom bij stil te staan. Je gaat er bij na denken. Het kan mij of iedereen gebeuren en...

Mooi kerstverhaal

door: Diane Kooistra 1 like
Een kort maar krachtig mooi kerstverhaal. Schrijven is een talent waarbij je soms maar 7 pagina's nodig hebt om een compleet en mooi verhaal te vertellen.

Verder leven na verlies

door: Karine Jacobs 1 like
Mooi verhaal over omgaan met verlies, zeer kort verhaal, maar het raakt me wel.

Kort kerstverhaal

door: Astrid van den Burg 1 like
Erg kort maar weet toch wel een snaar te raken, ondanks de zoetsappigheid. Leuk om even snel te lezen maar meer ook niet. Scheelt wel weer een boek voor mijn challenge.
ebook

Verdriet accepteren

door: Joke Zwier 1 like
Een mooi eenvoudig kort kerstverhaal, dat gaat over schuldgevoelens en hoe verliezen van een geliefde je alles kan ontnemen. Pas als acceptatie komt , kun je verder.
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook