Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een leven op wielen

Wat doe je als er niks meer te maken valt uit de snippers van je leven?
Het jonge wielertalent Mathijs de Waard moet zijn leven volledig opnieuw vormgeven als hij na een auto-ongeluk verder moet met een dwarslaesie. 

'Een leven op wielen' is een verhaal over acceptatie, kracht, doorzettingsvermogen en vriendschap. Als lezer kijk je vanuit de ogen van Mathijs, zijn broertje en zijn beste vrienden. Je gaat van hen allemaal houden alsof je onderdeel bent van de vriendengroep die zich moet herpakken. De gevolgen zijn ingrijpend. Iedereen doorloopt het acceptatieproces op zijn eigen manier. Hebben de vrienden genoeg veerkracht om hier doorheen te komen?
 
‘Een leven op wielen’ neemt je als lezer mee door de eerste twee jaar na het ongeluk. Door de ogen van zes personages leef je rechtstreeks met de betrokkenen mee. Zo ervaar je van dichtbij hoe rauw de pijn is voor Mathijs. Het schurende besef dat alles is veranderd, lijkt hem op sommige momenten te overweldigen.
Toon details

Recensies (20)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Een leven op wielen het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Een leven op wielen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.