Advertentie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 1 3 0 2 0 1 0

Een man alleen

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Fantasy & SF   Topics 0
Tienduizend jaar na de bouw van de piramiden en vijfduizend jaar na het exploderen van de eerste atoombom heeft de mensheid zich over de planeten verspreid. Toch is de moederplaneet de centrale kern gebleven, de spil waaromheen alles draait.
Op Mars bijvoorbeeld, danken de agrarische syndicaten hun succes aan het nijpend voedseltekort op Aarde. Met vaste regelmaat verlaten gigantische vrachtschepen de rode planeet om de aarde in haar behoefte te blijven voorzien. Maar de laatste tijd is er iets mis: een dodelijk gif maakt het eten van Martiaans voedsel tot een levensgevaarlijke bezigheid; de zaak wordt geheim gehouden, maar paniek dreigt. Een crisis is op handen.
David Starr, multigetalenteerd lid van de wetenschapsraad, het wereldenomspannend veiligheidsorgaan, vertrekt met een speciale opdracht naar Mars. Daar aangekomen ontdekt hij dat alles wijst op een hecht georganiseerde actie om de aardse economie te ontwrichten. Dat en nog iets anders voorkomen, is de taak van David Starr.
+


Genre
Fantasy & SF
Serie
Lucky Starr (01)
Eerste editie
01 januari 1952
ISBN
9789028305496


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Een man alleen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken