Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een moord kost meer levens

Als zijn vader wordt gearresteerd voor de geruchtmakende moorden op twee kinderen is Paul Spruit nog een puber. Het gezin weet niets van de misdaden van de vader, die berucht werd als de Donald Duckverkoper.

Als alles aan het licht komt en de vader wordt gearresteerd, is voor het gezin Spruit geen normaal leven meer mogelijk. Pauls moeder haalt ten einde raad haar ex-man weer in huis. Deze blijkt gewelddadig. Omdat aangiftes niets uithalen neemt Paul het recht in eigen hand: in blinde woede steekt hij zijn stiefvader dood. Hij dumpt het lijk bij een kerkhof.

Vanaf dat moment is het leven van Paul Spruit een criminele achtbaan. Hij ontsnapt na een gijzeling uit het Pieter Baan Centrum. Als hij weer is opgepakt bekent hij moorden die hij niet beging. Na verpleging in TBS-klinieken komt Paul Spruit vrij. Kort daarna gaat hij weer in de fout: bij een roofoverval vallen twee doden.

Toon details

Recensies (8)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Een moord kost meer levens het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Een moord kost meer levens

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.