Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

PS Dit is vertrouwelijk

Wat gebeurt er als de twee 'zware jongens' Gerard Spong en Peter R. de Vries elkaar regelmatig een brief schrijven? Dan krijg je een vlijmscherpe correspondentie waarin niemand wordt gespaard. Alle actuele en gevoelige onderwerpen uit het strafrecht en hun eigen praktijk passeren de revue. Waar ligt hun grens? Hoe reageren zij op bedreigingen? Waar liggen ze van wakker en hoe gaan zij om met hun emoties?

Advocaat Gerard Spong en misdaadverslaggever Peter R. de Vries zijn twee iconen in hun vak. Al zo'n dertig jaar kruisen ze elkaars wegen. Allebei hebben ze hun kenmerkende, eigen stijl. Welbespraakt en uitgesproken, soms een tikkeltje provocerend, maar altijd op basis van feiten, kennis en ervaring. Er is sprake van wederzijds respect, zelfs van een zekere genegenheid, maar er zijn ook grote verschillen. Want Spong verdedigt en De Vries klaagt aan.

In PS: dit is vertrouwelijk... geven beiden zich bloot. Ze schrijven openhartig over hun werk, hun aanpak, hun belevenissen, hun twijfels. Over wat hen drijft en over hun privéleven. De misdaadverslaggever en de topadvocaat blijken veel gemeen te hebben, maar zij botsen ook regelmatig. Hun correspondentie vormt een fascinerende kijk achter de schermen. In PS: dit is vertrouwelijk... leer je Gerard Spong en Peter R. de Vries echt kennen, zeker als zij elkaar de maat nemen.

Toon details

Redactionele recensie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is PS Dit is vertrouwelijk het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Het boomhuis in het bos van TJ Klune is door de Hebban Crew gekozen tot het Hebban Boek van de Maand in oktober. Een geweldig boek voor jong en oud!

Reageren op PS Dit is vertrouwelijk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.