PS Dit is vertrouwelijk
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 6 3 9 2 3 1 0

PS Dit is vertrouwelijk

22

Gelezen 29 Aan het lezen 2 Wil ik lezen 32 Favoriet 0 Recensies 1
Lijsten 2   Topics 0

Wat gebeurt er als de twee 'zware jongens' Gerard Spong en Peter R. de Vries elkaar regelmatig een brief schrijven? Dan krijg je een vlijmscherpe correspondentie waarin niemand wordt gespaard. Alle actuele en gevoelige onderwerpen uit het strafrecht en hun eigen praktijk passeren de revue. Waar ligt hun grens? Hoe reageren zij op bedreigingen? Waar liggen ze van wakker en hoe gaan zij om met hun emoties?

Advocaat Gerard Spong en misdaadverslaggever Peter R. de Vries zijn twee iconen in hun vak. Al zo'n dertig jaar kruisen ze elkaars wegen. Allebei hebben ze hun kenmerkende, eigen stijl. Welbespraakt en uitgesproken, soms een tikkeltje provocerend, maar altijd op basis van feiten, kennis en ervaring. Er is sprake van wederzijds respect, zelfs van een zekere genegenheid, maar er zijn ook grote verschillen. Want Spong verdedigt en De Vries klaagt aan.

In PS: dit is vertrouwelijk... geven beiden zich bloot. Ze schrijven openhartig over hun werk, hun aanpak, hun belevenissen, hun twijfels. Over wat hen drijft en over hun privéleven. De misdaadverslaggever en de topadvocaat blijken veel gemeen te hebben, maar zij botsen ook regelmatig. Hun correspondentie vormt een fascinerende kijk achter de schermen. In PS: dit is vertrouwelijk... leer je Gerard Spong en Peter R. de Vries echt kennen, zeker als zij elkaar de maat nemen.

+


Genre
Mens & Maatschappij
Mens en maatschappij algemeen
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Balans, Uitgeverij
Eerste editie
06 februari 2018
Laatste editie
13 februari 2018
ISBN
9789460038006 , 9789460038396


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Opmerkelijke brieven

door: Onno van Rijen

PS: dit is vertrouwelijk kan beschouwd worden als een greep uit het leven van de strafrechtadvocaat Gerard Spong en misdaadverslaggever Peter R. de Vries, waarin zij verhalen over verleden en heden. Het boek bestaat uit 84 brieven die Peter R. de Vries en Gerard Spong wisselden in de periode 19...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: PS Dit is vertrouwelijk

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken