Advertentie
Een robijnen tijdperk

Een robijnen tijdperk

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Met mijn vervroegd pensioen en mijn robijnen - 40-jarig - KLM jubileum in zicht, denk ik regelmatig aan gebeurtenissen uit de voorbije veertig jaar. Speciaal mijn duidelijke, eigen keus om vervroegd met pensioen te gaan, heeft me geïnspireerd om wat fragmenten uit mijn KLM ICT tijd te beschrijven. Het betreft verhalen, zowel bij KLM zelf, als verbonden met mijn persoonlijke leven.
De fragmenten heb ik uit ‘het blote hoofd’ beschreven; wel heb ik veel data en andere feiten zo goed mogelijk geverifieerd. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van het papieren personeelsdossier, dat ik een tijdje geleden heb ontvangen, nadat deze gegevens digitaal zijn opgeslagen. En natuurlijk heb ik mijn eigen KLM-archief, grotendeels elektronisch, geraadpleegd.
Eigenlijk heb ik deze fragmenten vooral voor mezelf geschreven; het is een plezierige klus – een soort klein project. Mogelijk herken je er wat van en vind je het aardig om te lezen; in ieder geval laat ik iets van mij en mijn KLM-geschiedenis zien.
Genre
Geschiedenis & Politiek
Historische biografieen
Aantal pagina’s
72
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
23 februari 2017
ISBN
9789402158793
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic