Meer dan 4,7 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een simpel plan

Het is winter en bitterkoud. Stomtoevallig vinden Hank Mitchell en zijn broer Jacob in het wrak van een neergestort vliegtuig een plunjezak met ruim vier miljoen dollar. Hank bedenkt een plan om het geld te houden. Ogenschijnlijk een simpel plan, maar het blijkt het begin van een reeks onafwendbare gebeurtenissen waarbij Hank zowel de jager als de prooi is......

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Een simpel plan het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Een simpel plan

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.