Filmeditie met ISBN 9789024528202
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 1 3 9 2 2 1 0
VN:

Ruine

13

Gelezen 9 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 3
Thrillers & Spanning   Topics 0
Een groepje jonge toeristen aan de kust van Mexico. Verveeld door zon, zee en tequila besluiten ze heel impulsief de jungle in te trekken, op zoek naar de broer van een jongen die ze nog maar net ontmoet hebben. Hun enige aanwijzing is een handgetekend kaartje dat naar een archeologische opgraving van Maya-ruïnes moet leiden.

Hoe dichter ze bij hun bestemming komen, hoe meer tekenen erop wijzen dat er iets vreemds aan de hand is met de plek waar ze heen willen. Ze slaan alle goede raad in de wind en beklimmen de heuvel die op het kaartje staat aangegeven. Dan merken ze dat ze er niet meer weg kunnen: de locale bevolking heeft ze omsingeld.

Op de top van de heuvel vinden ze een uitgestorven kampeerplaats: de archeologen zijn in geen velden of wegen te bekennen. Langzaam maar zeker begrijpen ze welke ongelooflijke taferelen zich hier afgespeeld hebben en waarom de indianen aan de voet van de heuvel niet van plan zijn hen levend te laten vertrekken...

+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Vertaald door
Bob Snoijink
Uitgeverij
Luitingh
Eerste editie
15 maart 2007
Laatste editie
15 maart 2007
ISBN
9789024554492


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Wel een begin maar geen einde

door: Cees van Rhienen 1 like
De schrijver Scott Smith is niet erg bekend in Nederland. Zijn eerste boek, A simple plan, verscheen in 1993 op de markt. In 1998 verscheen de verfilming met Bill Paxton, Bridget Fonda en Billy Bob Thornton in de belangrijkste rollen. In Amerika is deze film bekroond met vier sterren wat er...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ruine

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken