Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een suikerspin of liefde en zwaartekracht

Twintig jaar na de landing op de maan is de mens op weg naar Mars. De wereld is er koortsig van. De hoofdpersonen in deze roman hebben andere dingen aan hun hoofd. Meta woont en werkt op de kermis. Ze wordt belaagd door jongemannen en ze is uit op wraak. Brent is ambtenaar. Zijn wereld heeft niets gemeen met die van Meta, toch is het zijn droom haar te ontmoeten . Badjuffrouw Lola heeft een hekel aan de kermis, maar om haar levensdoel te verwezenlijken moet ze erheen. Er volgt een strijd waarin allen hun doel proberen te bereiken en zichzelf tegenkomen.

Het thema uit de eerdere romans van Meijers: verwachting die botst met de werkelijkheid, speelt ook hier een rol.

Een suikerspin of Liefde en Zwaartekracht speelt zich af in een verleden dat onze toekomst had kunnen zijn. Het is zowel een verhaal over verlangen en wraak, als een pleidooi voor verbeelding.

Jan P. Meijers (1966) publiceerde romans, verhalen en gedichten. Hij won de Elly Blom po√ęzieprijs.
Toon details

Recensies (5)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Een suikerspin of liefde en zwaartekracht het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Een suikerspin of liefde en zwaartekracht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.