Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een teckel in Prada

Influencer zijn klinkt leuk, totdat je een gigantische misser maakt. Dat overkomt social media-consultant Isla Thompson als ze per ongeluk een livestream maakt tijdens een interview met een jonge actrice. Van het ene op het andere moment staat ze op de zwarte lijst bij zo'n beetje iedereen die ertoe doet in het wereldje. Omdat Isla hard geld nodig heeft, neemt ze de eerste baan aan die ze kan krijgen: de zorg voor Camilla - een verwende teckel met een overvolle agenda vol speeldates, beautybehandelingen en huisdierpsychologen.
Het is niet alleen Camilla die in Isla's leven komt, het is ook haar baasje, Theo. Al staat hij bekend als 'de kluizenaar van Fifth Avenue', voor Isla stelt hij zich langzaam maar zeker open. En zij? Zij valt harder voor Theo dan ze zichzelf zou moeten toestaan... en ze kan er helemaal niks tegen doen.
Toon details

Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Een teckel in Prada het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.

Reageren op Een teckel in Prada

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.