Advertentie

Een tien met een griffel

56
Gelezen 76 Aan het lezen 3 Wil ik lezen 28 Favoriet 3 Recensies 6
Thrillers & Spanning Artikelen 3 Lijsten 1 Spots 1 Top25's 1   Topics 0

Rechercheur van Opperdoes en zijn trouwe collega Jacob staan voor een raadsel als een bewaarder uit een gevangenis '’s nachts dood wordt aangetroffen in het Vondelpark. In eerste instantie lijkt het er namelijk op dat hij onwel is geworden tijdens het joggen, maar er zijn te veel vraagtekens. Als blijkt dat hij veel vijanden had, zowel privé als op zijn werk, moeten de twee rechercheurs alle zeilen in het onderzoek bijzetten. Niet alleen om te bewijzen dat de bewaarder daadwerkelijk vermoord is, maar vooral om de dader te ontmaskeren.

Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Peter van Opperdoes (10)
Uitgeverij
Lebowski
Laatste editie
31 december 2019
ISBN
9789048819225 , 9789048819232 , 9789036430753 , 9789048843558 , ...
+Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 3 4 23 3 25 2 4 1 1

Artikelen over Een tien met een griffel

Vijf Vlamingen op longlist Gouden Strop
01 april 2015 18 reacties
  Meer artikelen

Andere media

VN:

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (5)

Prima boek

door: EMBV 1 like
Een baantjer fan moet alles lezen wat met Baantjer te maken heeft, dus maar eens begin gemaakt met de serie De Waal & Baantjer. Mijn eerste ingeving was kan dit wel in de buurt komen van de bekende Baantjer stijl. Twijfel.. Maar moet toegeven het valt in goede aarde… Even wennen aan de...

Gewoon goed

door: VictorDLV 1 like
Wel 10 plots hadden ze bedacht, de ouwe vossen Baantjer en De Waal. Waar Baantjer ging voor de formule, voegt De Waal een hoop eigentijdsheid en sjeu toe. Zo makkelijk is het niet om in de voetsporen te treden van een icoon, maar De Waa kàn het. De moeite waard.
ebook

Leuk boek voor tussendoor

door: Marieke Scheers 1 like
als je de boeken van Baantjer met de Cock graag leest, dan is de serie van de Waal en Baantjer samen een goed vervolg. De rechercheur Opperdoes lost op eigen wijze 2 moorden op. Een lekker boek voor tussendoor, het leest makkelijk en ontspannend.

Mooi Amsterdams duo

door: Bianca 1 like
Weer genoten van deze de Waal & Baantjer. Zo mooi dat de 'oude' stijl gehandhaafd blijft terwijl Simon de Waal nu zonder Appie Baantjer schrijft.

door: Marc De Pril 2 likes

"_Een tien met een griffel_ is het tiende deel in de serie _De Waal & Baantjer_ en draagt op de cover de trotse vermelding _Jubileumeditie_. Niettegenstaande de prominente auteurstitel _De Waal & Baantjer_ is dit boek enkel geschreven door Simon de Waal. De twee Amsterdamse rechercheurs Peter Van...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook