Advertentie
Een dief in de nacht
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 7 4 35 3 36 2 2 1 1

Een dief in de nacht

81

Gelezen 105 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 18 Favoriet 0 Recensies 3
Thrillers & Spanning Artikelen 2 Spots 2   Topics 0

Als rechercheur Peter van Opperdoes op een koude winteravond een wandeling door donker Amsterdam maakt om zijn zinnen te verzetten, hoort hij in de verte de loeiende sirene van een politieauto. Als hij nog een sirene hoort, en vervolgens nog een, is zijn nieuwsgierigheid gewekt. Hij wandelt in de richting van het geluid en komt terecht op het Stenen Hoofd, een stuk land in het IJ, waar een aantal politieauto’s met flitsende blauwe lampen de boel heeft afgezet. Aan het einde van het lange grasveld, vlak bij het water, ligt een doodgeschoten man. 
Van Opperdoes en zijn collega Jacob onderzoeken de moord. In eerste instantie lijkt het erop dat de man slachtoffer is geworden van een uit de hand gelopen ruzie binnen een relatie. Dan wordt in de omgeving van het Stenen Hoofd de auto van het slachtoffer gevonden. In de kofferbak ligt een tweede lijk. Het blijkt een notoire crimineel te zijn, die bekendstaat als een meesterlijke inbreker die nooit sporen achterlaat. En als er dan ook nog een verborgen usb-stick op het lichaam wordt gevonden, beseft Van Opperdoes dat de zaak ingewikkelder gaat worden dan hij had gedacht.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Detective
Streek- en familieromans
Serie
Peter van Opperdoes (3)
Uitgeverij
Lebowski
Eerste editie
23 oktober 2010
Laatste editie
31 januari 2020
ISBN
9789048806690 , 9789048806706 , 9789036427579
Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (3)

Keuze van de redactie
Sander (Hebban Crew) Hebban Crew

Klassieke Baantjer in moderne setting

door: Sander (Hebban Crew) 1 like
maar dan in een modernere setting.,Na een korte pauze van ongeveer een jaar besloot Appie Baantjer zijn schrijverspen toch weer op te pakken. Een oude belofte werd bewaarheid: een politieserie schrijven samen met die andere rechercheur annex misdaadauteur, Simon de Waal.
Een serie met een nieuwe...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Een dief in de nacht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken