Advertentie

Een tweede aarde

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Young adult   Topics 0
De droom is om een nieuwe kolonie te stichten in de ruimte en de mensheid te redden, maar in het tweede deel slaat deze droom om in een angstaanjagende nachtmerrie. Voor de laatste zes barst een spannende race tegen de klok los om de waarheid over Europa – de maan van Jupiter – te ontdekken. Leo ontrafelt steeds meer geheimen maar kan hij vanaf de aarde Naomi en de crew op tijd waarschuwen voordat zij voet zetten op de maan? De genadeloze strijd drijft Leo en Naomi tot het uiterste … Wie is er nog te vertrouwen?

‘Alexandra Monir laat je nadenken over onze planeet en wat wij daar allemaal mee aanvangen. De mysterieuze verhaallijn en de grote cliffhanger maken dat je niet zal kunnen wachten om het vervolgboek te lezen!’ – Samantha (chicklit.nl)

‘”De laatste zes” is een prachtig meeslepend verhaal, ik heb het boek in twee dagen uitgelezen en kan niet wachten tot "Een tweede aarde" uit komt.’ – Zam
+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Uitgeverij
ImageBooks Factory BV
Eerste editie
15 maart 2021
Laatste editie
25 mei 2021
ISBN
9789463334655


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Een tweede aarde

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.