Advertentie

Eeuwig goud

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Eeuwig goud van oud-volleyballer Ron Zwerver is een persoonlijke terugblik op een ongeëvenaarde prestatie. Het is het openhartige verhaal van de beste Nederlandse volleyballers aller tijden.
De weg naar het olympisch goud van de Nederlandse volleyballers in Atlanta 1996 begint ergens midden jaren tachtig. Supertalent Ron Zwerver treedt toe tot een unieke groep uiterst getalenteerde volleyballers die samen trainen in een ambitieuze constructie die bekend zou komen te staan als het Bankrasmodel. Heel Nederland volgt de verrichtingen van de volleyballers. Waar het in ’92 nog misgaat, lukt het in 1996 wel: goud!
De jaren van voorbereiding gaan niet altijd van een leien dakje. Er zijn successen, maar er is ook frictie. Er is talent, maar ook gebrek aan ervaring. Spelers en trainers gaan en komen. In Eeuwig goud blikt Ron Zwerver na 25 jaar terug op wat gezien mag worden als een ongeëvenaarde prestatie.
+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Sportverhalen
Uitgeverij
Ambo|Anthos
Eerste editie
21 juli 2021
Laatste editie
21 juli 2021
ISBN
9789026356810 , 9789026356803


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Eeuwig goud

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.