Advertentie

En ze leefden nog lang en gelukkig

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0
‘En ze leefden nog lang en gelukkig…’

Zo eindigt elk sprookje telkens weer. Maar wat gebeurt er écht? Lopen relaties vanzelf wanneer je die ware prins of prinses hebt gevonden? Het antwoord is onherroepelijk nee. Elk koppel wordt vroeg of laat geconfronteerd met uitdagingen.

Vanuit de wetenschap en vanuit haar eigen praktijk bespreekt relatietherapeute en klinisch seksuologe Chloé De Bie de onvermijdelijke valkuilen in elke relatie. Of het nu gaat over communicatie, seksualiteit, overspel, jaloezie of technologie: aan de hand van praktische en bruikbare tips helpt ze je relatie te verbeteren en nog meer verbinding te creëren.

Ook voor singles is dit boek de ideale voorbereiding om die perfecte partner te vinden en zich voor te bereiden op een lang en gelukkig liefdesleven.

Na haar opleidingen klinische psychologie en seksuologie volgde Chloé De Bie een specialisatie klinische seksuologie en een postgraduaat relatie- en gezinstherapie. Die combinatie vond ze essentieel om individuen en koppels die op relationeel en seksueel vlak botsen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Sinds 2016 heeft Chloé haar eigen therapiecentrum Vivolinio in Gent en geeft ze les aan de Karel de Grote Hogeschool.
+


Genre
Mens & Maatschappij
Mens en maatschappij algemeen
Uitgeverij
Halewyck, Uitgeverij Van
Eerste editie
14 oktober 2020
Laatste editie
23 oktober 2020
ISBN
9789463831284


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: En ze leefden nog lang en gelukkig

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken