Advertentie

Er vallen woorden uit haar droom

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
‘Er vallen woorden uit haar droom’ is een dichtbundel voor kinderen. De gedichten beschrijven kleine gebeurtenissen in een kinderleven. Die achteraf misschien toch niet zo klein blijken te zijn. Want jaren later weet je het nog steeds.

Auteur John Goessens werkt in de jeugdzorg. Daarnaast schrijft hij een enkele keer gedichten of liedteksten, meestal ter ere van een of andere gelegenheid die een lyrische, romantische of bedachtzame omlijsting verdient. En zo nu en dan dicht hij voor kinderen, over kleine gebeurtenissen in een kinderleven, die voor dat kind misschien wel zo klein nog niet zijn. En als je maar lang genoeg zo nu en dan iets doet, ontstaat er vanzelf een verzameling. En breekt het moment aan om er een boekje van te maken. Maar een dichtbundel die bedoeld is voor kinderen komt het best tot z’n recht als er illustraties bij staan. Daarom heeft John z’n gedichten naar Chris gestuurd.

Illustrator Chris Tekent (Chris Stoffels) Chris werkt als freelance illustrator, live cartoonist en animator. De gedichten van John hebben haar geïnspireerd om analoog te werken. Bij elk gedicht heeft ze een schilderijtje met gouache, een dekkende waterverf, op papier gemaakt. Op www.christekent.com kun je meer werk van haar zien.
+


Genre
Kind & Jeugd
Poezie voor kinderen algemeen
Aantal pagina’s
52
Uitgeverij
Adnan, uitgeverij
Eerste editie
24 juni 2021
Laatste editie
24 juni 2021
ISBN
9789490983987


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Er vallen woorden uit haar droom

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken