Advertentie

Erfenis

0

Rank 5303 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 12 Favoriet 0 Recensies 0
Thrillers & Spanning   Topics 0

De nieuwe grote thriller van het fenomeen Nora Roberts, de koningin van de romantic suspense

Adrian Rizzo was zeven toen ze haar vader voor het eerst zag. Dat was ook de dag waarop hij haar bijna vermoordde – voordat haar moeder, Lina, tussenbeide kwam. Daarna vlucht Lina met haar dochter naar haar ouders in Maryland, waar Adrian een heerlijk leven heeft, met vriendinnen, een beste vriend, en haar grootouders. Lina maakt een zeer succesvol bedrijf van haar eigen fitnessmerk.

Op de middelbare school begint Adrian met haar eigen yoga- en trainingsvideo’s, waarna ze in de succesvolle voetsporen van haar moeder treedt. Als ze naar New York verhuist krijgt ze haar eerste dreigbrief. Lina vertelt haar dat ze ook zelf van dergelijke brieven heeft gekregen en dat Adrian zich geen zorgen hoeft te maken. Maar de brieven komen regelmatig binnen, waar Adrian zich ook bevindt. En na haar terugkeer in Maryland om voor haar grootvader te zorgen worden de brieven steeds dreigender van toon. Hier, omringd door vrienden en hun families, heeft Adrian het gevoel dat ze veel meer te verliezen heeft dan slechts haar eigen leven...

In de pers

‘Respect voor deze zeer productieve en veelzijdige auteur.’ Hebban.nl

‘Nora Roberts laat zien dat ze meer kan dan een liefdesroman schrijven.’ Veronica Magazine

‘Alle ingrediënten voor een goede thriller worden ingezet, met een grandioos resultaat.’ The New York Times+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Spannende boeken algemeen
Uitgeverij
Boekerij
Eerste editie
25 mei 2021
Laatste editie
25 mei 2021
ISBN
9789402316315 , 9789022592373


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Erfenis

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.