Ernst
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 4 3 4 2 1 1 0

Ernst

9

Gelezen 9 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 15 Favoriet 0 Recensies 2
Non-fictie   Topics 0
Ernst Daniël Smid is een van de bekendste zangers van het klassieke repertoire die Nederland heeft voortgebracht. Naast zijn muzikale carrière is hij ook bekend van populaire televisieprogramma’s, talloze musicals en theatershows.

Ernst is zijn verhaal, en een ode aan zijn veelbewogen leven. Naast geestige anekdotes vertelt Smid open en zonder schroom over zijn woelige privéleven. Over eenzaamheid en het leven met parkinson, maar ook over zijn eerste huwelijk met zijn jeugdliefde, dat op de klippen liep. Over zijn werk in een zorginstelling. Zijn tweede huwelijk, met de ballerina Roos, die jong aan kanker overleed. Het rusteloze leven in het theater. De vriendschappen en de vetes. Zijn financiële problemen. Over de twijfels en de faalangst die hij altijd met zich meegedragen heeft. Dat, én veel meer, komt voorbij in deze meeslepende autobiografie.
+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
Eerste editie
12 augustus 2021
Laatste editie
24 augustus 2021
ISBN
9789401615341 , 9789401615600


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Ernst

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken