Advertentie
Escape boek – Dagboek van een noob

Escape boek – Dagboek van een noob

1
Rank 2542 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Junior Artikelen 1   Topics 0

Minecraft-fans opgelet: ontsnap jij uit dit boek?

Je zit in de val, jonge krijger! Net toen je dacht een poosje te kunnen chillen in je dorp, herrees er ineens een mysterieuze tempel uit het water. Alice is al op onderzoek uitgegaan, maar ze is nooit meer teruggekomen. Zonder aarzelen ga je naar haar op zoek. Helaas kom ook jij gevangen te zitten in de tempel. De enige manier om te ontsnappen is een reeks raadsels en puzzels oplossen. Er is geen twijfel mogelijk: hier zit Herobrine achter… Met de hulp van Billy, een wel heel bijzondere kat, zet je alles op alles om Alice te vinden én zelf uit de tempel te ontsnappen!
In dit interactieve escape-boek sta je als lezer in de schoenen van krijger-in-opleiding Minus, de hoofdrolspeler van de populaire Dagboek van een noob-serie. Gebruik de handige plattegronds én tips & trucs om elk raadsel te ontcijferen en uit het boek te ontsnappen! Dit escape-boek combineert het beste van twee werelden: Minecraft én escape rooms! Geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar die graag gamen en puzzelen. 

Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
96
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Laatste editie
18 oktober 2019
ISBN
9789000370351
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Lezerswaarderingen

5 1 4 0 3 0 2 0 1 0

Artikelen over Escape boek – Dagboek van een noob

  Meer artikelen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic