Femonomics

De cijfers bewijzen dat het speelveld nog altijd in het nadeel is van vrouwen – op biologisch, cultureel en economisch vlak. Diezelfde data kunnen ons helpen keuzes te maken die ons tijd en energie opleveren. In Femonomics ontrafelt econoom Corinne Low de verborgen factoren die onze besluitvorming beïnvloeden, van de vraag welke opleiding je zou moeten volgen tot wat voor carrière je nastreeft, of en wanneer je kinderen wilt krijgen en zelfs waar je moet wonen. Femonomics geeft je de tools om het leven te leiden zoals jij dat wilt. Low leert je hoe je tijd kunt omzetten
in geld, hoe je ontdekt wat jij waardevol vindt, hoe je je loopbaan plant, hoe je je (gezins) leven organiseert – en uiteindelijk: hoe je de wereld laat werken voor jou.
Toon details

Schrijf een recensie

Is Femonomics het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Femonomics