Advertentie

Fiep in het verkeer

1
Rank 1351 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Het verkeer lijkt soms een warboel van fietsen, bussen, trams en voetgangers – kriskras door elkaar. Toch is alles netjes geregeld. De bakfietser, de postbode, de sushibezorger en de brandweerman weten precies wat de afspraken zijn. Rechts gaat voor, bij groen mag je door. Ook de jongen op het longboard, de blindengeleidehond en de treinconducteur kennen de regels. In dit boek vertellen ze over hun avonturen onderweg.

Fiep in het verkeer is met de vrolijke illustraties van Fiep Westendorp een goed begin om kinderen vanaf een jaar of vier wegwijs in het verkeer te maken. In samenwerking met Veilig Verkeer Nederland. Met interviews, leuke weetjes en creatieve ideeën.Het is superfijn om mobiel te zijn!
Genre
Junior
Illustraties
Fiep Westendorp
Aantal pagina’s
125
ISBN
9789021418483
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Selene
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Lezersrecensies (1)

Een vrolijk voorleesboekje over het verkeer waarin heel veel te zien is

door: Selene 1 like
In het vrolijke boekje "Fiep in het verkeer" worden allerlei verkeersdeelnemers en verkeerssituaties behandeld, van voetgangers op de stoep tot fietsen, auto's en vliegtuigen. Tussendoor vertellen kinderen en volwassenen over hun deelname aan het verkeer of over hun beroep in het verkeer. Op elke...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook