Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Flirten & versieren doe je zo

Hoe moet je flirten met iemand? Hoe doe je dit met klasse en stijl? Hoe kies je voor liefde en moed, keer op keer, op een charmante en leuke manier?
In dit boek vind je de 100+ meest verleidelijke flirt-tips en-principes die gegarandeerd werken. Wat dit boek vooral bijzonder maakt, zijn de 1.000+ voorbeelden, inclusief praktische anekdotes, vragen en zinnen die jou gaan inspireren om een warme en krachtige flirt te worden.
Je leert in dit boek alles over onvoorspelbaar zijn, lief zijn, complimenten geven, interesse tonen, risico nemen, minder aan jezelf denken, stoppen met verlegen zijn, de allerleukste flirtmoves, dominantie, aanraking, screening, seksuele intenties, erotiek op een classy manier, plagen, praten, verbinden, druk van de ketel laten, druk opbouwen en aantrekkelijk zijn.
Met andere woorden: dit zijn de beste principes en voorbeelden om te kunnen versieren. In dit boek leer je namelijk alle universele flirt-tips voor mannen én vrouwen. Dit boek is hoofdzakelijk op mannelijke lezers gericht, omdat de auteur zelf een man is. Maar voor vrouwen biedt dit juist erg belangrijke inzichten.
Dus mannen en vrouwen, doe je voordeel met dit boek inclusief honderden voorbeeldzinnen en handvatten!

Toon details

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Is Flirten & versieren doe je zo het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op Flirten & versieren doe je zo

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.