Advertentie

Ga Langs Start

0
Rank 9251 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Ga Langs Start gaat over Julia, een vijftien jarig meisje, wonend in Wijtsum. Een plattelandsdorpje waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan terwijl de rest van de wereld verder leeft. Julia slijt haar dagen op haar kamer. Ze is zo iemand met twee goede vrienden en verder geen. Julia begint zich af te zetten tegen haar ouders. Tegen haar hele omgeving eigenlijk. Maar er is wel een reden voor Julia haar gedrag.
 
Parallel aan dit verhaal lezen we over het leven van Herman. Herman ontvluchtte Wijtsum jaren geleden om schrijver te worden. Maar na het bescheiden succes van zijn eerste en enige roman keert hij terug naar het dorp uit zijn jeugd. Hij legt contact met zijn enige jeugdvriend, Arwin, die de plaatselijke slagerij van zijn vader heeft overgenomen.

Naar aanleiding van twee ingrijpende gebeurtenissen, in het anders zo stille dorpje, kruisen de wegen van deze twee onbekenden zich op een ongewone manier.
Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
209
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
29 mei 2020
ISBN
9789464055535
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door TimoHensen
Rapporteer deze bijdrage

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic