Advertentie
Game, set & match

Game, set & match

11
Gelezen 10 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 4
Thrillers & Spanning Artikelen 1   Topics 0
,Laura en Thomas Berendsen zijn al jaren gelukkig getrouwd en wonen met hun dochter en hond Lobbes in een mooi huis in een villadorp in het Gooi. Ze hebben beiden een succesvolle loopbaan en hun actieve sociaal leven speelt zich af rond de tennisclub, waarvan ook de meeste van hun vrienden lid zijn. De vanzelfsprekendheid van hun geluk komt onder grote druk te staan als de onbeschaamde, intelligente en o zo sensuele Dorinde ook lid wordt van de club en daarmee hun leven binnenstapt. Met een grenzeloze brutaliteit palmt ze zowel Laura als Thomas in. Wat begint als een onschuldige flirt ontpopt zich tot een nachtmerrie. Een verhaal over liefde en lust, bedrog en de angst om alles te verliezen.

Genre
Thrillers & Spanning
Oorspronkelijke titel
Set & Match
Uitgeverij
Uitgeverij Archipel
Laatste editie
07 juli 2011
ISBN
9789063055677 , 9789063055783
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Andere media

VN:

Artikelen over Game, set & match

Interview Elma Noe
02 augustus 2010
  Meer artikelen

Hebban recensie

    Kees de Bree Hebban Recensent

Fatale aantrekkingskracht

door Kees de Bree op 07-07-2010

In 1987 werd de film Fatal Attraction met Michael Douglas en Glenn Close een wereldhit. Het verhaal draaide om een getrouwde man die een affaire begint met een aantrekkelijke, alleenstaande vrouw. Deze laatste weigert te aanvaarden dat de affaire tijdelijk is en raakt geobsedeerd door de man, hetgeen uitmondt in stalken en allerlei onverkwikkelijke, zelfs levensbedreigende situaties. Dit gegeven...

Lezersrecensies (2)

Recensie Game, set & match

door: Saskia Nobels 1 like
Een lekker boek om tussendoor te lezen, maar voor mij niet meer dan dat. De schrijfstijl is wel prettig waardoor het boek lekker vlot leest. Het eind is zeker erg verrassend maar in mijn ogen ook wel een tikkeltje overdreven. Sommige dingen vond ik een beetje te ver gezocht allemaal.

Recensie Game, set & match

door: Annemieke Roolvink 1 like
Net met een zucht dichtgeslagen, wat een heerlijk boek, ik hoop dat deze schrijfster snel een nieuw boek maakt, boeiend vanaf de eerste bladzijde en een onverwacht einde, een aanrader!!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook