Meer dan 6,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Gastronomie

GASTRONOMIE - 9789068828917
De beste stukken uit Elsevier
In 1986 vroeg Adriaan van Dis aan Johannes van Dam om medewerker te worden van Elsevier. Sindsdien schrijft Van Dam voor het blad een wekelijkse column over eten, drinken, koken en alles wat daarmee samenhangt. Daarnaast schrijft hij ook langere beschouwende en praktische stukken. Over Michelinsterren, gastroporno, de beste pannen en raspen, het Spaanse genie FerranAdriĆ  en de pootjes van monsieur Boulanger. Ter ere van zijn 25-jarig jubileum bij Elsevier verschijnt een keuze uit zijn beste artikelen, voorafgegaan door een interview met de auteur door Hugo Camps
Toon details

Schrijf een recensie

Is Gastronomie het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Gesponsord

Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Een ontroerende en betoverende roman over familie, herinneringen en hoop, waarin het verleden van Libanon wordt verweven met de zoektocht van twee Canadese zussen naar hun roots. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Gastronomie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.