Advertentie
Geheimen van de vuurtoren

Geheimen van de vuurtoren

1
Rank 824 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0

‘Geheimen van de vuurtoren’ van Emma Carroll is een hartverwarmend oorlogsverhaal. Het is Londen, 1941. Olivia gaat met haar broertje en zus Sukie naar de film. Maar dan gaat het luchtalarm, en volgt er een luchtaanval. Als Olivia wakker wordt in het ziekenhuis, is Sukie verdwenen. Olivia en haar broertje worden geëvacueerd naar Budmouth, een dorpje aan zee. De enige bewoner die nog plek heeft is Ephraim, de vuurtorenwachter. Maar hij is niet gewend aan kinderen en gedraagt zich geheimzinnig. Olivia gaat op onderzoek uit en ontdekt dat er een groep Joodse vluchtelingen per boot aan zal komen vanuit Frankrijk. Heeft het geheimzinnige briefje uit Sukies jas er iets mee te maken? Zal ze haar zus binnenkort weer terugzien?

Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
KokBoekencentrum Jeugd
Laatste editie
29 oktober 2019
ISBN
9789026623240 , 9789026623257
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Ontheemd in de Tweede Wereldoorlog

door: Marja 1 like
Tijdens een luchtaanval op de stad Londen raakt Olivia gescheiden van haar oudere zus Sukie. Haar laatste herinnering is dat haar zus vlak voor het vallen van de bommen een man heeft ontmoet terwijl ze de jas van haar moeder droeg. Olivia is ongerust over het lot van haar zus en weigert te geloven...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook