Advertentie

Gekozen voor jou

25

Gelezen 40 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 24 Favoriet 3 Recensies 2
Literatuur & Romans   Topics 0

Sullivan-serie 1 en 2 Op het eerste gezicht Chloe Peterson heeft een heel zware nacht achter de rug. De grote blauwe plek op haar wang is daarvan het bewijs. En als haar auto van een natte weg rechtstreeks een greppel in schuift raakt ze ervan overtuigd dat zelfs de waanzinnig knappe man die haar redt te midden van de regenstorm, te mooi is om waar te zijn. Of niet? Chase Sullivan reist als succesvol fotograaf de hele wereld over, en heeft de mooie vrouwen voor het uitkiezen. Zijn leven is perfect zoals het is – totdat hij die éne vrouw tegenkomt die zijn avances niet meteen beantwoordt. Chloe is het mooiste wezen dat hij ooit ontmoet heeft, maar Chase moet alles op alles zetten om de vrouw van zijn dromen niet te laten ontsnappen. Zal Chloe hem ook in haar armen durven sluiten? Vanaf nu, altijd Marcus, de oudste Sullivan-zoon, heeft altijd alle verantwoordelijkheden op zich genomen. Maar als zijn perfect uitgestippelde toekomst niets meer dan een leugen blijkt te zijn, gooit hij voor één nacht alle remmen los. Nicola Harding is voor de wereld beter bekend als Nico, zangeres van sensuele popliedjes. Nadat haar grote liefde haar in de steek heeft gelaten, heeft ze gezworen nooit meer iemand zo dichtbij te laten komen... en zeker niet die woest aantrekkelijke man uit de nachtclub. Marcus en Nicola besluiten één nacht met elkaar door te brengen, maar ze hadden niet gerekend op de onverwachte en zinderende aantrekkingskracht die hen dieper verbindt dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.  

+


Genre
Literatuur & Romans
Vertaalde literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
360
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
Eerste editie
09 december 2014
Laatste editie
09 december 2014
ISBN
9789022571804


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (2)

Keuze van de redactie
Marijke Verhoeven Auteur

Niets om het lijf

door: Marijke Verhoeven 1 like

De biografie van Bella Andre portretteert de Amerikaanse auteur als een veelzijdig en kleurrijk persoon. Ze volgde een studie economie, was marketing director en een succesvol rockster, voordat zij zich volledig stortte op het schrijven. De schrijfster is nu vooral bekend door haar erotische romans...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Gekozen voor jou

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.