Advertentie

Gevangene van de pasja

0
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0

Rosetta Cranleigh is pas zeventien jaar wanneer aan haar beschermde leventje in Engeland een abrupt einde komt. Zij gaat met haar ouders een wereldreis maken. Voor de westkust van Afrika vergaat hun schip in een vliegende storm.

Rosetta overleeft de ramp. Zij strandt op een onbewoond eiland, samen met twee andere schipbreukelingen. Twee mannen met wie haar levenslot voorgoed verstrengeld raakt: de mysterieuze Simon Perrivale, die gezocht wordt wegens moord, en de aantrekkelijke, maar nogal cynische Lucas Lorimer.

Piraten nemen het drietal van het eiland mee als gijzelaars en Rosetta wordt van Simon en Lucas gescheiden. Zij wordt verkocht aan een harem in Constantinopel. Zij wordt de gevangene van de pasja.

Rosetta weet te ontsnappen en keert terug naar Engeland. Maar zij wordt opnieuw een gevangene, de gevangene van een obsessie. Ten koste van alles wil zij het raadsel van Simons duistere verleden ontsluieren, zich in het geheel niet bewust van dodelijk gevaar.

Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Unieboek | Het Spectrum
Laatste editie
10 augustus 2009
ISBN
9789047512035
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic