Advertentie

Glazen deuren

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Feelgood   Topics 0
Na het auto-ongeluk, waarbij haar ouders om het leven kwamen, is Marcella Steeman liefdevol opgevoed door haar grootouders. Marcella leert Job Jaarsma kennen en als ze trouwen, besluiten ze bij oma Pleun op de boerderij te gaan wonen. Voor oma Pleun is het, na het overlijden van opa prettig om in haar vertrouwde omgeving te kunnen blijven. Zo zijn allen gelukkig met de ontstane situatie. Maar dan blijkt dat het in het leven niet altijd gaat zoals een mens zou willen. Oma Pleun wordt vergeetachtig en dat vergt steeds meer tijd en aandacht van de twee jonge mensen. Er moet een oplossing worden gevonden, maar wat is een goede oplossing als een verpleeghuis een schrikbeeld lijkt en hulp van buitenaf nauwelijks door oma wordt geaccepteerd?

Greetje van den Berg werd op 13 augustus 1959 in Zwolle geboren als jongste dochter in een gezin met vier kinderen. Ze groeide daar op, trouwde en verhuisde met haar man en zoon in 1983 naar Emmeloord in de Noordoostpolder. In 1986 kwam haar dochter ter wereld. In hetzelfde jaar trad ze bij de gemeente Noordoostpolder in dienst en in 1988 verhuisde de familie naar een buitenweg bij Ens.
+


Genre
Romantiek
Streek- en familieromans
Aantal pagina’s
342
Uitgeverij
Grote Letter Bibliotheek
Eerste editie
29 januari 2021
Laatste editie
29 januari 2021
ISBN
9789036437523


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Glazen deuren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.