Advertentie
God's gym

God's Gym

149
Rank 5233 Gelezen 225 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 23 Favoriet 8 Recensies 4
Literatuur & Romans Lijsten 3 Top25's 6   Topics 0

Op tweeëntwintig december van het jaar 2000 ziet Joop Koopman, een Nederlander die in Californië woont, na achttien jaar zijn Brabantse jeugdvriend Philip terug. Philip, Israëli geworden, werkt voor het Israëlische ministerie van Defensie en heeft niet alleen persoonlijke redenen om Joop op te zoeken. Op deze dag kruist ook Erroll Washington Joops pad. Erroll is de eigenaar van God's Gym, een sportschool in Venice, genoemd naar Errolls bijnaam God (van Godzilla). Op deze dag wordt Joops dochter Mirjam zeventien jaar oud. Ook op deze dag neemt Joops leven een dramatische wending. Joop Koopman moet zich vanaf dat moment laten meevoeren door zowel persoonlijke als politieke ontwikkelingen die hij heeft proberen te ontlopen maar die nu onontkoombaar zijn leven beheersen.

Genre
Literatuur & Romans
Uitgeverij
Uitgeverij De Bezige Bij b.v.
Laatste editie
30 mei 2012
ISBN
9789023402435 , 9789023402572 , 9789023412229 , 9789023439356 , ...
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (3)

Te dik boek met afgeraffeld einde, matig...

door: Christian Deterink 1 like
Leon de Winter is me als columnist een beetje de keel begint uit te hangen, bijvoorbeeld om zijn altijd pro-Israelische standpunten, maar als schrijver van bijvoorbeeld “De Ruimte van Sokolov” had ik hem nog hoog zitten. Het is om deze reden toch wel jammer dat “God’s Gym” uiteindelijk...

Recensie God's Gym

door: Elbert Grift 1 like
Joop Koopman woont samen met zijn dochter Mirjam in Los Angeles, moeder is al vertrokken toen Mirjam nog een baby was. Joop ontmoet Philip, die hij uit een vroeger verleden kent, en die hem nu benaderd om zaken op te pikken aangaande terrorisme (dat is waar Philip zich mee bezig houdt, op het...

Recensie God's Gym

door: Myriam van der Zweep 1 like
God's gym vind ik een goed en intens boek. Emotioneel. Komt soms erg dichtbij, soms ook onwaarschijnlijk en ook weer spannend.... Hier boven bij de beschrijving staat "een thriller van internationale allure" maar dat is ietwat overdreven. Maar ik heb goed genoten van dit boek.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook