Grimmige avonturen van Sabrina
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 8 3 18 2 3 1 1

Seizoen van de heks

31

Gelezen 33 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 14 Favoriet 0 Recensies 5
Young adult Lijsten 1   Topics 0

Het is de zomer voor haar zestiende verjaardag, Sabrina Spellman weet dat haar wereld op het punt staat te veranderen. Haar leven bestaat uit het bestuderen van magie en toverspreuken, rondhangen met vrienden en naar de film gaan met haar vriendje Harvey Kinkle. Nu de tijd in de 'normale' wereld langzamerhand op aan het raken is, beseft ze dat het achterlaten van haar vrienden veel moeilijker is dan ze had verwacht. Al helemaal nu ze niet meer precies weet wat Harvey voor haar voelt. Wanneer haar nicht Ambrose voorstelt om een spreuk uit te spreken die zijn ware gevoelens voor haar zullen onthullen gaat het helemaal mis. Een mysterieuze bosgeest bemoeit zich met de spreuk en alles begint averechts te werken. Sabrina heeft zich altijd al aangetrokken gevoeld tot de macht van de magie. Toch begint ze steeds meer te twijfelen of haar magie haar niet het verkeerde pad op leidt. Zal ze ervoor kiezen om het pad van het licht te verlaten om het pad van de nacht te volgen?

+


Genre
Young Adult
Fictie 15+
Serie
Grimmige avonturen van Sabrina (1)
Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
16 januari 2020
Laatste editie
16 januari 2020
ISBN
9789021419084 , 9789021419701


Boekinformatie wijzigen


Recensies (5)

Keuze van de redactie
Anneke van Ieperen Hebban Team

Het boek mist het duistere gevoel van de tv-serie

door: Anneke van Ieperen 2 likes

Sarah Rees Brennan is een Ierse auteur van Young Adult fantasy. Ze schrijft al vanaf haar vijfde en debuteerde in 2009 met The Demon’s Lexicon. In Nederland kennen we haar vooral als coauteur van Cassandra Clare. Seizoen van de heks, vertaald door Gerdien Beelen, is het eerste deel van ‘De grimmige...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Seizoen van de heks

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken