Advertentie
Groeten uit Verweggistan

Groeten uit Verweggistan

9
Gelezen 11 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Voor de zoektochten van Spoorloos reist Derk Bolt al twintig jaar de wereld rond. Hij is een nieuwsgierige, ietwat argeloze reiziger met een open blik naar vreemde culturen, maar intussen denkt hij er het zijne van. Cynisme en zelfspot gaan bij hem hand in hand. Hij komt op exotische plekken en ontmoet wonderlijke mensen, maar de alledaagse problemen die Bolt natuurlijk óók ervaart tijdens zijn reizen, zullen de lezer doen grijnzen van herkenning. Slechte hotels, bedenkelijk eten, gammele auto's en vliegtuigen, natuurrampen, corrupte politieagenten en ongedierte, er blijft hem weinig bespaard.

Groeten uit Verweggistan bevat tientallen hilarische reisverhalen van Derk Bolt. Zijn observaties van lokale bewoners zijn scherp en geestig, en zijn beschouwingen over landen en culturen geven een verrassend ander beeld dan de doorsnee reisgids. 

Genre
Reizen & Talen
Reizen algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Uitgeverij De Kring
Laatste editie
12 mei 2016
ISBN
9789462970212
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Geen diepgaande maar aardige, luchtige verhalen

door: Diana Wienholds 1 like

Derk Bolt, oftewel ‘Mister Spoorloos’, kan uiteraard putten uit een enorm aantal (reis)ervaringen. In de meer dan 20 jaar (sinds 1995) én de ongeveer 350 keer dat hij voor Spoorloos op pad ging, heeft hij het nodige meegemaakt. In Groeten uit Verweggistan neemt hij ons dan ook, aan de hand van een...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook