Advertentie
9200000115140506

Handboek voor de moderne stoicijn

1
Gelezen 1 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
Spots 1   Topics 0

In het Handboek voor de moderne stoïcijn maken Massimo Pigliucci en Gregory Lopez eeuwenoude filosofie praktisch toepasbaar. In ons hectische bestaan wordt stress meestal veroorzaakt door situaties die grotendeels buiten onze invloed liggen. Maar onze reactie op deze problemen kunnen we wel zelf controleren – dit is het uitgangspunt van de oude stoïcijnen. Deze eeuwenoude filosofie helpt ons uitdagingen aan te gaan en te excelleren onder druk. Dit Handboek voor de moderne stoïcijn is opgezet als werkboek om je leven werkelijk te veranderen. Een praktischer boek over omgaan met tegenslag en stress verscheen er nog niet.


Uitgeverij
Uitgeverij Ten Have
Laatste editie
01 december 2019
ISBN
9789025907419
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie
Marjan van Druenen Hebban Recensent

Goede inleiding tot stoïcijn

door: Marjan van Druenen 1 like

Om de grootste misvatting meteen uit de weg te ruimen: wat in de volksmond stoïcijns zijn wordt genoemd, heeft weinig te maken met emotieloos zijn. De definitie: ‘niet snel geestelijk uit je evenwicht te brengen’ komt in de buurt. De volledige betekenis is echter vele malen groter en dat laten...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook