Advertentie

Handicap

21

Gelezen 30 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 22 Favoriet 1 Recensies 0
Literatuur & Romans Artikelen 1   Topics 0
Geschiedenisleraar Herman van Zelm is getrouwd met de gedeeltelijk invalide Stefanie, een ex-leerlinge van hem. Tijdens een weekje herfstvakantie in Tunesië blijkt hij steeds minder opgewassen tegen de verstikkende levensvreugde en de harde lach waarmee ze haar handicap naar de achtergrond dringt. Als Stefanie ?s avonds laat met haar rolstoel het hotelzwembad inrijdt en verdrinkt, zijn er verschillende mensen die niet in Hermans onschuld kunnen of willen geloven.

Herman gaat terug naar Tunesië. Om de laatste sporen uit te wissen of om zelf de dader op te sporen? Hoe het ook zij, hij komt steeds meer klem te zitten. Collega?s, een vermoeiende reisgenoot die hem op de zenuwen werkt, een onderzoeker van de levensverzekeringsmaatschappij die het geld moet uitkeren, en last but not least het zusje van Stefanie ? waarom gunnen ze Herman geen rust, wat willen ze van hem?

+


Genre
Literatuur & Romans
Pockets populaire fictie
Aantal pagina’s
190
Uitgeverij
Prometheus, Uitgeverij
Eerste editie
01 januari 2001
Laatste editie
01 januari 2001
ISBN
9789035104815 , 9789035109728


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door snellius
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Handicap

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken