Advertentie

Havermoutje

18
Rank 8936 Gelezen 21 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 50 Favoriet 2 Recensies 7
Culinair Artikelen 2 Lijsten 2   Topics 0

Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee?

In 70 recepten tonen Pascalle Bonnier en Mathijs Kok de oneindige mogelijkheden met haver als basis. Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino, van pasta tot pannenkoek. Voor elk moment op de dag is er een havermoutje!

Pascalle Bonnier en Mathijs Kok is havermout met de paplepel ingegoten. Ze gaan de deur niet uit zonder hun dagelijkse havermoutje of ze nemen er eentje mee voor onderweg. Zelfs hun eerste date bestond uit een havermoutontbijtje. Sindsdien experimenteren ze er samen gretig en met veel succes op los in hun keukentje dat ze tegenwoordig zelfs hun havermoutlab noemen. Elke dag delen ze een havermoutrecept op Instagram. Inmiddels is @havermoutje met duizenden volgers uitgegroeid tot dé inspiratiebron voor havermoutliefhebbers.

www.uitgeverijcarrera.nl
www.havermoutje.nl
instagram.com/havermoutje

Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Carrera culinair
Laatste editie
17 januari 2015
ISBN
9789048825844 , 9789048830800
+Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Keuze van de redactie

Kom maar door met dit Hollandse Superfood

door: Maaike Ebbinge 1 reactie 1 like

Wanneer je al een jaar lang elke morgen havermoutpap van amandelmelk, appel en kaneel eet, is dit boek een heerlijke verrijking. Elke dag starten met havermout doe je omdat het goed voor je lichaam is en omdat je toch, stiekem, die paar dwarszittende  kilo’s erdoor hoopt kwijt te raken.
Om te...

Havermoutje is een kookboek en een inspiratieboek

door: DonderDesign 1 like
Havermout zag ik altijd voor me als een warm vies goedje. Een goedje wat werd gemengd met melk en als ontbijt werd gegeten. Ooit probeerde ik het voor mijn vriend te maken. Het mislukte. Ik vond het smerig tot overal de havermoutbordjes opdoken op instagram. Diverse variaties kwamen voorbij en...

lekker en gezond

door: vivianne 1 like
Een prachtig en fris vorm gegeven kookboek met alleen havermout recepten.....Nee niet 50 verschillende ontbijtjes, maar voor elk moment van de dag! Eerlijke, simpele, duidelijke recepten en eigenlijk heb je maar een paar basis ingrediënten in huis nodig om eindeloos te kunnen variëren. Over die...

Havermoutje comeback.

door: Anniette Kerver 1 reactie 1 like
Heel lang was havermout uit de belangstelling, nu met dit boek met superfijne recepten kun je eindeloos variëren. al enkele recepten gemaakt en super makkelijk en fijn in gebruik. En super dat ik hem heb mogen winnen en mijn bevindingen kan doorgeven. Dus een echte aanrader.

Havermout van A tot Z

door: Karin Teirlynck 1 reactie 1 like
Havermoutje - Pascalle Bonnier & Mathijs Kok Genre: Kookboek Hardcover - 222 pagina’s Uitgever: Uitgeverij Carrera ISBN: 978 90 488 2584 4 Verschenen: januari 2015 Dit boek heb ik onlangs gewonnen via Hebban-Culinair, waarvoor hartelijk dank. De auteurs; Pascalle Bonnier en Mathijs Kok is...

Havermoutje

door: Zwartraafje 1 reactie 1 like
Natuurlijk kende ik havermout. Alleen bleef mijn gebruik hiervan beperkt tot een krokante crumble, lekkere koekjes of de alom bekende havermoutpap. Als kind bestelde ik in Engeland ooit porridge, omdat het zo lekker klonk. Mijn teleurstelling was dan ook groot toen ik ontdekte dat die met water was...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook