Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Havermoutje
  Lees een fragment
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 6 4 5 3 8 2 1 1 0

Havermoutje

20

Gelezen 23 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 49 Favoriet 2 Recensies 7
Culinair Artikelen 2 Lijsten 2   Topics 0

Havermout is gezond, eenvoudig te bereiden, verrassend lekker en veelzijdig in gebruik. Maar wat kán je er eigenlijk allemaal mee?

In 70 recepten tonen Pascalle Bonnier en Mathijs Kok de oneindige mogelijkheden met haver als basis. Van brood tot burger, van soep tot stroopwafel, van cake tot cappuccino, van pasta tot pannenkoek. Voor elk moment op de dag is er een havermoutje!

Pascalle Bonnier en Mathijs Kok is havermout met de paplepel ingegoten. Ze gaan de deur niet uit zonder hun dagelijkse havermoutje of ze nemen er eentje mee voor onderweg. Zelfs hun eerste date bestond uit een havermoutontbijtje. Sindsdien experimenteren ze er samen gretig en met veel succes op los in hun keukentje dat ze tegenwoordig zelfs hun havermoutlab noemen. Elke dag delen ze een havermoutrecept op Instagram. Inmiddels is @havermoutje met duizenden volgers uitgegroeid tot dé inspiratiebron voor havermoutliefhebbers.

www.uitgeverijcarrera.nl
www.havermoutje.nl
instagram.com/havermoutje

+


Genre
Culinair
Eten en drinken algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Carrera culinair
Eerste editie
17 januari 2015
Laatste editie
17 januari 2015
ISBN
9789048825844 , 9789048830800
Boekinformatie wijzigen


Recensies (7)

Keuze van de redactie

Kom maar door met dit Hollandse Superfood

door: Maaike Ebbinge 1 reactie 1 like

Wanneer je al een jaar lang elke morgen havermoutpap van amandelmelk, appel en kaneel eet, is dit boek een heerlijke verrijking. Elke dag starten met havermout doe je omdat het goed voor je lichaam is en omdat je toch, stiekem, die paar dwarszittende  kilo’s erdoor hoopt kwijt te raken.
Om te...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Havermoutje

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.