Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Hazlit
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Hazlit

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Hazlit is een gelukszoeker. Opgegroeid in een kleine, afgezonderde gemeenschap waar het begrip geluk onbekend is, trekt hij de wereld in om het geluk te zoeken waarover hij op de radio hoort. Dat brengt hem naar het westen, waar hij nieuwe ervaringen en inzichten opdoet. Van winkelcentra en kabeltelevisie tot Facebook en kroegbezoek. Alles legt hij vast in zijn boek van belangrijke en onbelangrijke maar prettige vormen van geluk. Maar wat maakt Hazlit zelf uiteindelijk echt gelukkig?
Hoe kijkt een vreemdeling tegen onze levens en zorgen aan? Deze mini-novelle, een parabel over de westerse kijk op geluk en wat werkelijk belangrijk is in het leven, geeft een vervreemdende kijk op onze samenleving.
Wibo Kosters is schrijver en dichter. Van zijn hand verschenen eerder de poëziebundel inwoner, de roman Radio Transzoeloe en een album met poëzie op muziek Wegenkaart.
+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
86
Uitgeverij
Godijn Publishing
Eerste editie
20 maart 2023
Laatste editie
20 maart 2023
ISBN
9789464640946


Boekinformatie wijzigenReacties op: Hazlit

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.